TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Massatge bisexual —què és?

El concepte es descriu a si mateix. Tot i que ja imagines que pot tenir matisos.

En un massatge sempre intervenen un mínim de dues persones. El receptor i el donador del massatge o massatgista. No cal que tots dos siguin gais o bisexuals perquè un massatge dugui aquesta etiqueta.

No cal que siguis gai

En dues paraules, no cal que siguis gai ni cal que t'identifiquis en cap mesura amb aquesta "etiqueta". Ets un home lliure i punt.

Molts homes heterosexuals amb vides perfectament modèliques a nivell personal, familiar, social i professional arriben a un moment de curiositat. Qualsevol moment de la vida, independentment de la seva edat i de la seva situació emocional.

Massatge d'home a home

Tot depèn de com es faci servir l'etiqueta "bisexual". Si s'aplica a un comportament o a la materialització d'un fet emocional o sexual, llavors inclús un massatge fet entre dos homes heterosexuals seria un massatge bisexual.

Massatge per preferència de gènere

Si apliquem l'adjectiu "gai" a persones per incloure-les en una preferència afectiva o sexual de gènere, és a dir, a preferir gaudir de la seva vida emocional i sexual amb una persona del seu mateix gènere, llavors qualsevol massatge on un dels dos homes sigui gai serà un massatge gai.

Goig entre homes

El massatge que jo et proposo, però, no necessita de cap etiqueta. "Massatge gai" simplement vol dir que el receptor és un home que gaudeix del fet de ser treballat corporalment per un altre home, jo en aquest cas.

No cal que siguis gai per gaudir del meu massatge. És una forma de comunicar i de descriure l'objectiu del massatge que t'ofereixo. És un massatge per a gaudir del plaer d'estar entre homes.

El moment de la curiositat

És una cosa perfectament normal que experimenten molts homes en qualsevol moment de les seves vides. De vegades, un cop satisfeta aquesta curiositat, de la forma que sigui, obliden l'episodi i tornen d'una manera absolutament normal a la seva rutina.

Una de les formes d'explorar aquesta curiositat és fer-ho amb cura. Alguns dels meus clients heterosexuals m'han dit "és que em fa por buscar sexe. Prefereixo una prova més suau que no m'hagi d'implicar massa". Per això son del parer que el massatge és aquest punt òptim, que no pot fer mal en cap cas —i menys acudint a mi.

Desig amb fonament

D'altres descobreixen que la química que senten amb un altre home realment els satisfà i supera el que imaginaven. Excitació, trempera, desig. Tot això demostra que la seva curiositat no ha estat infundada.

A través del meu massatge constaten aquest desig latent. Poder conversar lliurement després del massatge és important. Els qui ho fan agraeixen el meu suport. No tots ho fan perquè necessiten pensar-hi tot dedicant-se un temps a si mateixos. Qualsevol opció és bona si és la més còmode per a tu.

Bisexual o gai?

És el moment d'analitzar si cal identificar-se o no amb una etiqueta, i quina d'ambdues seria la que encaixa millor.

La meva opinió és que no cal escarrassar-s'hi massa. Seguim sent qui som, i tampoc no cal donar explicacions a ningú més. La resta de les coses de la vida seguiran absolutament igual.

Massatge epr a homes bissexuals a Barcelona

En Paco pot treballar el teu erotisme corporal

YouTube icon