TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Massatge gai —què és?

Segurament el concepte és auto-explicatiu. Tot i que pot tenir molts matisos.

En un massatge sempre intervenen un mínim de dues persones. El receptor i el donador del massatge o massatgista. Si som gais o el desig d'erotisme és el de gaudir de l'erotisme entre homes, llavors desitgem i estem tenint un massatge gai.

Massatge d'home a home

Siguem gais o no, si el massatge per a tu té l'objectiu de rebre plaer per part d'un home que t'exciti, t'erotitzi i el faci arribar a l'ejaculació o no —tocant-te tu o ell, o tots dos— estem davant d'un massatge gai.

Ser gai avui dia

Avui dia dir-se a un mateix i dir a la societat, la família i l'entorn laboral que som gais no és cap escàndol. Tothom coneix gent gai en algun entorn, inclús hi ha celebritats que ho son i n'estan orgullosos. Tots sabem o imaginem qui son. Cada cop es jutja menys una persona per ser gai i més pel seu comportament en altres camps —familiar, professional, polític, etc. Tant és a qui estimem, qui desitgem o si ens volem incloure en una etiqueta o no.

Apologia d'allò gai

No faig cap mena d'apologia. La única cosa que crec rellevant és que cada persona es conegui a si mateixa i s'accepti tal com és. En realitat no calen etiquetes, però estem seguint el corrent establert. Estem en una societat on s'estableixen rols i models de comportament, i creiem que hem de triar-ne un per seguir-lo. No hi estic d'acord, encara que per a la majoria sigui així.

Massatge gai

El massatge gai i eròtic és tot un plaer. Evidentment va un xic més enllà del massatge purament terapèutic, encara que sigui entre dos homes gais.

El massatge eròtic permet satisfer un desig teu de sensualitat, d'erotisme, d'intimitat entre homes. Segur que alguna vegada t'has sentit excitat mentre rebies un massatge convencional, i has desitjat "tant de bo ara quan em giri, aquest noi vegi la meva excitació, s'exciti amb mi i em masturbi".

Ara tens aquesta oportunitat. Viu-la quan tu ho desitgis.

Tria el teu massatgista

Crec que hauries de poder triar el teu massatgista. Per gaudir de qualsevol cosa, ja sigui menjar, pel·lícules, un cotxe, cal poder triar entre vàries opcions. En tots els àmbits hi ha gairebé de tot i per a tots els gustos.

Com t'agraden els homes? Jo soc tal com em veus a les fotos: madur, pelut, alt, fort.

Si coincideixo amb les teves preferències estètiques ja haurem donat un primer pas. Després cal que el que vols experimentar sigui una cosa factible per mi. Segueix llegint!

El que potser no es veu a les fotos és la meva capacitat de comunicar tendresa, desig, erotisme, excitació màxima o relaxament i pau. Tampoc et puc demostrar el meu talent amb paraules. Confia en mi com ho han fet molts altres. Molts d'ells han deixat un testimoni sobre el que han sentit.

No cal que siguis gai

Atenc molts homes que son molt especials en molts aspectes. Per la vida que tenen, per la complexitat dels seus interessos, per la coneixença pròpia de les seves tendències i desitjos, de vegades contradictoris, però sempre conductors de la seva pròpia vida ja que son capaços de trucar-me i d'acudir al meu massatge.

Si no ets gai segueix llegint aqui.

Massatge eròtic gai a Barcelona

Paco t'ofereix un massatge gai molt especial

YouTube icon