TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Preus: massatge Tantra eròtic en català

He desenvolupat 3 menús de massatge eròtic. Son diferents en intensitat eròtica perquè puguis gaudir d’una varietat de sensacions a la teva mida, de molt relaxant a extremadament eròtic. Cada un d'ells por tenir una duració de 45 minuts, 60 minuts o 90 minuts, segons el teu pressupost o el temps del que disposis.

Pots gaudir del plaer màxim —digues-li “ejaculació”— en qualsevol d’aquests tres menús de massatge. Si no ho vols, simplement digues-m’ho abans de començar. Respecto totes les preferències personals.

Si tens dubtes ja saps: escriu o truca'm! Estaré encantat d'atendre't!

Descripció dels massatges

Amb cada "menú" de massatge hi trobaràs la seva descripció. Cada "menú" té un objectius diferents, protocols diferents i és una experiència única i independent de les altres. El denominador comú son la sensualitat, l'erotisme, el desig de plaer corporal. Ets lliure d'ejacular o no.

Síntesi dels preus: mínim i màxim

Sessió mínima de 45 minuts: 90 €. Sensual i relaxant.

Sessió màxima de 2 hores: 400 €. Extremadament eròtic, íntim i intens.

Cadaqués Descripció i preus

Aquest és un massatge extremadament relaxant i sensual, dedicat a la calma i ideal per a buidar la ment. La sensualitat més dolça es dóna la mà, poc a poc, amb un erotisme suau i seductor que et portarà a l'orgasme. Un orgasme pacífic però incontrolable, llarg i dens.

Comença d'una manera molt sensual i relaxant que tindrà un efecte sobre la teva ment. La buidarà i n'esborrarà les teves preocupacions i el pes de la rutina. Hi ha homes que senten una mena de trance i que perden l'orientació en el temps.

El massatge cos a cos té una durada i una intensitat inferior als altres menús de massatge. Tot i això, es produeix una comunicació molt íntima, plaent, còmplice i masculina.

Treballaré tot el teu cos incloent-hi els testicles i el penis (massatge lingam).

Com es tracta del menú amb la quantitat més restringida de tècniques no és possible allargar-ho a més estona.

Les sessions de 60 minuts son sobre tatami o llit japonès. La versió "express" de 45 minuts es dóna sobre taula de massatge, al meu estudi o a domicili.

60 minuts: 120 €

45 minuts: 90 €

Formentera Descripció i preus

A la pregunta "com et sents?" que acostumo a fer a mig massatge un client em va contestar "a Formentera". Un cop acabat el massatge aquest noi em va explicar per què havia dit això.

"És que Formentera per a mi és la màxima expressió del paradís terrenal. I tu m'has transportat al paradís".

En homenatge a aquest client he creat aquest menú.

És un massatge molt sensual, dedicat als amants de l'estimulació del perineu i la pròstata. Un plaer que poques massatgistes femenines saben donar. Per això tinc tants clients heterosexuals, que gaudeixen molt amb aquesta mena d'estimulació tan precisa.

Hi ha qui demana minimitzar aquest tipus d'estimulació però prefereix una intensitat eròtica intermèdia, ni relaxant com el "massatge Cadaqués" ni tan extrema com el "Turó de l'Home".

Aquesta teràpia comença d'una manera molt sensual i relaxant que tindrà un efecte sobre la teva ment. La buidarà i t'apartarà de les teves preocupacions i de la rutina. Hi ha homes que senten una mena de trance i n'hi ha que perden l'orientació en el temps.

El massatge cos a cos té una durada i una intensitat intermèdia respecte als altres menús de massatge. Es produeix una comunicació molt íntima, plaent, còmplice i masculina.

Treballaré no només tot el teu cos si no especialment les natges, els testicles —podries descobrir l'orgasme testicular—, el perineu o zona entre els testicles i l'anus, apart del teu penis (massatge lingam). En les sessions de 90 minuts o 120 minuts pots assolir més de dos orgasmes diferents i més d'una ejaculació.

Les sessions de més de 60 minuts son sobre tatami o llit japonès. La versió "express" de 45 minuts es dóna sobre taula de massatge, al meu estudi o a domicili.

60 minuts: 150 €

90 minuts: 225 €

45 minuts: 115 €

Turó de l'Home Descripció i preus

"Hem fet el cim". Aquest "Turó de 'home" és el summum del massatge eròtic d'home a home. La plenitud de la nuesa et portarà a contemplar un panorama immens on descobriràs moltes coses noves durant el massatge: coses sobre tu mateix, sobre la teva vida i la teva forma d'afrontar la sensualitat i la sexualitat. I sobre el plaer que et poden doner parts del teu cos que no imaginaves. Plaers que potser encara no havies sentit i que hi trobaràs durant aquesta sessió.

És un massatge extremadament eròtic, l'únic que faig totalment despullat (apart del massatge a parelles o el massatge "broker").

Comença d'una manera molt sensual i relaxant que tindrà un efecte sobre la teva ment. La buidarà i t'apartarà de les teves preocupacions i de la rutina. Hi ha homes que senten una mena de trance i n'hi ha que perden l'orientació en el temps.

El massatge cos a cos té una durada i una intensitat superior als altres menús de massatge. És l'únic massatge durant el qual em pots tocar tot el cos. Es produeix una comunicació molt íntima, plaent, còmplice i masculina. No hi ha cap altre massatgista a Catalunya capaç d'oferir-te aquesta experiència.

Treballaré tot el teu cos i les natges, els testicles —podries descobrir l'orgasme testicular—, el perineu o zona entre els testicles i l'anus, apart del teu penis (massatge lingam).

Les sessions de més de 60 minuts son sobre tatami o llit japonès. La versió "express" de 45 minuts es dóna sobre taula de massatge, al meu estudi o a domicili.

60 minuts: 200 €

90 minuts: 300 €

120 minuts: 400 €

45 minuts: 150 €

En les sessions de 90 minuts o 120 minuts pots assolir més de dos orgasmes diferents i més d'una ejaculació.

Massatge de parella Descripció i preus

Pels massatges a parelles —tant gais com bisexuals o heterosexuals— aplico la intensitat màxima del menú "Turó de 'home". La plenitud de la nuesa us portarà a contemplar un panorama immens on descobrireu moltes coses noves sobre vosaltres com a individus i com a parella. Probablement us ensenyi plaers que encara no coneixíeu.

És un massatge extremadament eròtic, el faig totalment despullat.

Per a moltes parelles aquesta experiència obre les portes a experimentar un estadi diferent en la carnalitat on no gosaven apropar-s'hi. Per a d'altres és simplement una escapada pactada, segura i en un context de confort emocional. No seré mai un intrús ni una amenaça en una relació si no més aviat algú que serveix de pont per a acostar els vostres límits.

Abans de començar parlarem tots tres sobre el protocol a seguir o si preferiu seguir la intuïció que generi el nostre petit "ménage-à-trois".

Comença d'una manera molt sensual i relaxant que tindrà un efecte sobre la vostra ment. La buidarà i us apartarà de les vostres preocupacions i de la rutina. Hi ha homes que senten una mena de trance i que perden l'orientació en el temps.

El massatge cos a cos té una durada i una intensitat superior als altres menús de massatge. Tots dos em podeu acaronar tot el cos. Es produeix una comunicació molt íntima, plaent i còmplice entre tots tres.

No hi ha cap altre massatgista a Catalunya capaç d'oferir-vos aquesta experiència.

Treballaré tot el vostre cos, de cap a peus. En les sessions de 90 minuts o 120 minuts podreu assolir més de dos orgasmes diferents i més d'una ejaculació.

60 minuts: 300 €

90 minuts: 450 €

120 minuts: 600 €

Tècniques emprades Llistat

Aquestes son algunes de les tècniques emprades en els meus massatges. En podem parlar i el teu massatge es pot personalitzar segons les teves necessitats o preferències.

 •  Reflexologia podal

 •  Relaxament i estimulació de bessons

 •  Relaxament i estimulació de quàdriceps i femoral

 •  Relaxament i estimulació de perineu

 •  Nuad-Thai corporal utilitzant les meves cames i peus

 •  Relaxament i estimulació de lumbars i ronyons

 •  Relaxament i estimulació d'esquena

 •  Cos a cos dorsal

 •  Relaxament i estimulació de cervicals

 •  Relaxament i estimulació de crani

 •  Relaxament i estimulació de abdomen i pectorals

 •  Massatge “Lingam”

 •  Massatge testicular

 •  Cos a cos frontal

 •  Relaxació cranial

 •  Massatge facial

 •  Massatge de braços i mans

 •  Massatge relaxant sensitiu

 •  Acaronament recíproc

 •  Dutxa eròtica (inclós en massatge "Turó de l'Home")

Noguera: dutxa eròtica Descripció i preus

Has tingut mai la fantasia de ficar-te a la dutxa o a la banyera amb un home? Potser a les colònies d'estiu? Potser als vestidors del gimnàs?

Ara pots fer-ho sense arriscar-te a rebre un bolet.

Les aigües temperamentals de la Noguera Pallaresa son la inspiració per aquesta teràpia aquàtica de massatge eròtic. Una diferència essencial és la temperatura de l'aigua: calenta, tal com demana un cos que frisa de sensualitat i erotisme màxims.

La dutxa eròtica està inclosa al menú de massatge "Turó de l'Home", el més extremadament eròtic i l'únic que dono totalment nu o en pilotes.

La primera part del massatge segueix el menú original Turó e l'Home. La dutxa la deixem pel final, també per treure'ns del cos l'oli de massatge, tot ensabonant-nos mútuament. És el colofó en intensitat i erotisme.

Es tracta d'una experiència al límit del sexe, però sense deixar de ser massatge. Ens ensabonem junts, ens acaronem mútuament i gaudim d'un moment el més intens i llarg possible de complicitat i "morbo" entre homes.

60 minuts: 200 €

90 minuts: 300 €

120 minuts: 400 €

Massatge "Broker" Descripció i preus

T'atreveixes a trencar els teus propis tabús?

T'atreveixes a viure el més prohibit?

Puc realitzar les teves fantasies extremes en molts aspectes. El lloc, el moment, la situació: a casa teva, al teu despatx, al teu gimnàs, al teu garatge, al cinema... imagina què és el que estimula la teva libido al màxim.

Et convido a llegir les "anècdotes" per imaginar què vol dir això. Si et plau no ho entenguis com una forma de catàleg per triar una de les anècdotes per repetir-la, si no com a ventall de possibilitats per estimular la teva imaginació. La teva és individual i única.

Podem planificar una sessió d'aquest tipus tot parlant per telèfon. Només cal decisió. Et prego serietat i voluntat. Si realment ho desitges i contractes aquest servei cal que prenguis el compromís ferm d'arribar fins al final.

Alguns aspectes del massatge dependran del lloc i de la situació que desitgis crear.

Es tracta d'una experiència al límit del sexe, però sense deixar de ser massatge. Gaudiràs d'un moment el més intens i llarg possible de complicitat i "morbo" entre homes.

60 minuts: 300 €

90 minuts: 400 €

Son possibles les peticions més extremes quan tinc el temps i la manera de resoldre-les. Cal que parlem clar i sense complexes, especialment a l'hora d'expressar els teus desitjos. Només així podré donar-te una resposta acurada i confirmar que puc fer realitat les teves fantasies.

Mai no realitzo sexe oral ni penetració en cap sentit.

YouTube icon