TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Massatge Tantra i teràpia eròtica

Sovint el massatge eròtic és considerat com un passatemps. Perquè és una experiència plaent, perquè satisfà un caprici puntual o perquè es veu com una cosa intranscendent i superficial.

Segons com es faci servir i com es visqui, aquest mateix massatge pot tenir efectes terapèutics. Efectes vàlids, beneficiosos i inclús "sanadors", com en diuen alguns. Vagi per endavant que no em crec cap mena de guru ni de sanador.

Tot el mon de l'erotisme es considera propi de lleure, de descàrrega de tensions, es menysté per no ser res de seriós.

En canvi s'ha demostrat que l'erotisme és una eina molt útil i molt eficaç. La nostra sensualitat, la sexualitat i molts aspectes de la comunicació interpersonal hi tenen les arrels ben agafades, a l'erotisme.

Les teràpies tenen barreres

L'erotisme pot curar coses que cap altre dimensió professional no pot. L'erotisme és el límit on moltes vegades xoquen les teràpies de la Gestalt i d'altres. Quan hi topen els professionals de la psicologia, s'hi aturen. I la feina no continua endavant. I el pacient ha arribat lluny però no pot sanar-se de tot. Per sort hi ha molts terapeutes que confien en les qualitats sanadores de la meva feina.

Quan l'erotisme s'utilitza com a teràpia s'aconsegueixen resultats impressionants.

No parlem de sexe, en realitat

Quan diem que "parlem de sexe" entre amics, en realitat parlem de trofeus. Expliquem realment l'abast emocional i sensitiu que pot tenir el sexe? O expliquem algú, ni tan sols al nostre millor amic, què sentim en la intimitat amb la nostra parella sexual?

Parlar de sexe és delicat. Ens enfrontem a un mirall on ens veiem com no ens agrada veure'ns. En aquest moment ens adonem del decalatge entre el que desitgem ser i el que som realment. Entre el que fem i el que ens agradaria saber. Entre el que donem i el que sabem donar.

Parlar de sexe és trencar tabús.

A més a més, créixer fa mal: quan surten les primeres dents, quan creixen els ossos, quan comencem a estudiar, quan ens donem les primeres patacades amoroses durant l'adolescència. Créixer als 30, als 40 o als 50 també pot fer mal.

Superar els sotracs emocionals de cada edat té molts premis: els immediats son l'alegria i la felicitat. Després venen el conèixer-se a un mateix de debò i després la satisfacció vital. Saber que som útils i que el que donem als nostres companys és bo i sa, també.

Sexe i vida emocional

El sexe és un dels pilars de la nostra vida emocional. Inclús per als homes que sols busquen relacions esporàdiques i anònimes, la pràctica del sexe els aporta quelcom que necessiten.

El desig de tenir sexe és el resultat de mecanismes psíquics ben complexes. I la pràctica del sexe també és un mecanisme que aporta felicitat, tranquil·litat, satisfacció, calma, o tot el contrari.

Quan alguna cosa no rutlla i el sexe es converteix en un conflicte o en provoca, de conflictes, és quan cal fer alguna cosa.

Socialment sempre intentem desconnectar el sexe de tot. Ens han educat així. Desconnectem el sexe de la vida social, de la vida laboral, de l'esport. Però el sexe forma part del nostre teixit individual i social. El sexe és l'enllaç de l'individu amb si mateix i amb la resta del món. Encara que només sigui una part de la resta del món —ja que no tothom reuneix les característiques per a ser objecte de desig.

Tenir una vida emocional equilibrada requereix una certa dosi de sexe. Cada persona en necessita una quantitat o una qualitat diferent. Tots els individus tenim diferents ritmes temporals de desig. Tots tenim preferències —inclús fetitxes— diferents.

Ser-ne conscient és el primer pas per a gaudir-ne.

Dos tipus de "single"

Els "singles" son els individus més polaritzats: o bé estan molt a gust amb la seva situació, o bé son els més disconformes. Els singles vocacionals son molt conscients de les seves necessitats i preferències, i coneixen molt bé els recursos per a trobar parelles sexuals.

Els singles que ho son en contra de la seva voluntat son qui més pateixen. Necessiten una vida emocional intensa, compartir objectius, identificar-se amb una altra persona, sentir-se estimats, estimar, donar i rebre.

Encara que el massatge com a teràpia sexual és universal, hi ha grups de persones més necessitades. Son homes i dones que tenen fam d'afecte, de comunicació "de pell", és a dir comunicació corporal que aporti beneficis emocionals com la tendresa o el sentir-se desitjats.

Sexe i parella: el que no rutlla

Ens han dit des de ben petits que la parella ho soluciona tot. Tenir parella garanteix estabilitat emocional, garanteix tenir sexe sense haver de buscar-lo, sense demanar-ho i sense pagar-ho. Tenir parella significa que el sexe, automàticament, és increïble i meravellós. Tenir parella significa tenir la vida resolta econòmica i emocionalment.

Tot és fals. L`'experiència ho demostra en molts casos. La parella no garanteix res més que el que aporta la realitat dei per tant no tan sols de la parella. Situacions familiars, laborals, emocionals, de salut...

Molts cops la parella és qui menys ens coneix. Per vergonya, per por del refús o per altres motius de vegades no expliquem ni qui som ni què ens agrada o què necessitem quan a fetitxes, per exemple. Estem massa centrats en seguir un guió social establert "de cara a la galeria". Molts dels meus amics m'expliquen intimitats i em diuen "però no li ho diguis a la meva parella". Soc el guardià de secrets que no coneix la persona a qui més estimen.

Molts dels meus clients i amics em diuen "et demano justament "x coses" perquè la meva parella no me les dóna". Fantasies, fetitxes, tendresa, complicitat.

I no ser jutjats.

La teràpia que la parella no sap donar

Tots tenim un ofici. Jo no sé fer de manyà ni de fuster. No soc fotògraf ni cuiner. No puc fer moltes de les coses que la meva parella em demanaria.

Per això mateix de vegades la teva parella et demanarà coses a nivell físic o de tractament sensual que tu no sabries com enfocar. I a l'inrevés: la teva parella no té paciència amb els teus capricis i fetitxes.

El que més sovint em diuen els meus clients és "la meva parella no em dedica temps" i "no em dóna tendresa, no sap tocar-me".

Parlem-ne

És el primer pas perquè et sentis alleugerit. Truca o escriu.

Com t'ajuda una teràpia tàntrica

Si en la teva lectura has arribat fins aquí ja sabràs tot el que puc oferir-te en una teràpia de massatge eròtic i tàntric: comunicació corporal, tendresa, tancar un espai i un temps només per al teu plaer. Intimitat, respecte sense judici.

Aprendre a tocar-nos —no només els genitals— és trobar la combinació d'una caixa forta que amaga un gran tresor: la sensualitat. I la sensualitat et descobrirà noves finestres i portes que porten al plaer, la felicitat i la satisfacció.

Una teràpia et pot ajudar si en parlem abans. Amb mi els teus secrets troben la protecció que necessites. No jutjo mai. No recomano mai "paquets" de 10 o 20 o 30 sessions. La teva llibertat és el millor camí per a la teva felicitat. Decideix tu, tria tu.

Plaer i llibertat

Sense llibertat no pot haver-hi plaer. Cal que et sentis absolutament lliure per a decidir què vols fer. I quan i com. Tu ets la mida de la teva vida, ets el teu referent.

Hi ha persones que venen una única vegada. Descobreixen el que volien, i segueixen el seu camí, lliures i feliços.

No venc cap recepta de la felicitat perquè no la tinc. Comparteixo amb tu el que desitges, dintre dels límits del massatge tàntric i eròtic. Aquests límits son molt amples i donen molt joc. Ja veuràs!

I n'hi ha que venen i gaudeixen d'una sessió amb mi cada cop que ho desitgen. Ens veiem créixer, descobrim coses noves sobre nosaltres. Aprenem, gaudint.

En parlem?

La teràpia eròtica et pot ajudar més del que imagines

La teràpia eròtica et pot ajudar més del que imagines

YouTube icon