TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Treball corporal eròtic

Digues-li massatge o treball corporal. L'experiència que et proposo és d'home a home.

El treball corporal eròtic es basa en un massatge mutu, l'un a l'altre, durant el qual jo et guiaré. Descobriràs aspectes nous de la teva sensualitat i potser també sobre la teva sexualitat.

La pell és l'orgue més gran del nostre cos. Un alt percentatge de terminacions nervioses provenen del que sentim a la pell. Temperatura i pressió son només dos exemples.

La pell, finestra d'emocions

Més enllà d'aquestes dades estadístiques, la pell és receptora d'emocions. La pell és la gran finestra que ens comunica amb l'entorn. No només som capaços de veure-hi amb els ulls o de sentir tot allò que és verbal. De vegades el tacte o la "sensació de pell" ens envia missatges que es contradiuen amb les paraules que sentim amb l'intel·lecte. Cal que ens refiem més de la nostra pell. És més difícil d'enganyar la pell que el nostre intel·lecte.

Comunicació corporal íntima

El treball corporal entre dues persones adultes és el gran oblidat d'avui i de sempre. Cal tenir temps, cal tenir voluntat per dedicar-li esforç. En el meu cas no és esforç si no ganes de gaudir-ne.

Només recordem les mancances quan fan mal. El moment ideal és pensar-hi abans d'arribar a aquest extrem.

Sempre hi ha lloc pel plaer, a les nostres vides. El plaer gastronòmic, de l'art, els plaers socials. Sovint ens oblidem a nosaltres mateixos. La nostra dimensió més íntima sol quedar pel final, abandonada i menystinguda.

Decideix-te a explorar i a gaudir de les teves dimensions del plaer corporal!

Comunicació sensual i teràpia

La comunicació cos a cos, home a home, és una forma de teràpia. Això vol dir que té beneficis directes en la persona, en el seu equilibri emocional i mental.

No sentiràs estar "treballant" amb mi la teva comunicació sensual, si no que n'estaràs gaudint.

Oblidem molt l'aspecte lúdic, sensual i morbós de la comunicació. Sovint queda arraconat al món de la parella. I la parella no sempre sap ni vol entregar un moment responsable de comunicació. Tots sabem que el sexe en parella —deixem de banda el sexe anònim— pot patir la rutina i els automatismes que porten a la manca d'atenció.

El sexe anònim a saunes, quartos foscs o trobat mitjançant webs de contactes no pot garantir una comunicació sana. El tipus d'acte sexual que es troba entre persones que només busquen una "descàrrega urgent" s'inscriu en el món del consum "usar i llençar". Podria ser que et sentissis usat per l'altra persona com un cos, un instrument pel seu plaer. Després de l'orgasme li faràs nosa. Que consti que entenc i respecto aquesta necessitat. A cada moment necessitem coses diferents. En cas que sàpigues què necessites automàticament sabràs què buscar i on trobar-ho.

El que t'ofereixo és una experiència de comunicació entre homes amb plaer, responsable, sana, emocionalment equilibrada, neta i en un entorn segur i agradable.

La comunicació sensual és vital per a totes les persones. Ho notem quan hem arribat al moment extrem, quan la mancança ja fa mal.

Consulta els preus a la pàgina de menús de massatge i preus.

Treball corporal a domicili: la teva comoditat

El teu hotel o casa teva podrien ser el lloc més adient per a tu. No cal que et vesteixis ni que surtis de casa. Així pots estalviar temps i diners de transport. A més a més, després del massatge et pots quedar relaxat i adormit al teu propi llit. Un luxe sense preu!

Treball corporal sensual per a homes gais

No cal dir que aquesta és la meva vocació i que m'hi dedico ja fa més de 9 anys. He tractat a tota mena d'homes, no només gais. Conec molts tipus de sexualitat, de tabús, de fetitxes i de preferències personals. Trobo que tot és legítim.

En parlem?

Treball coroporal eròtic gai a Barcelona

Paco pot treballar el teu erotisme eorporal

YouTube icon